“Muusika on minu elus momendil jäänud veidi tahaplaanile seoses minu produtsendi eemalviibimisega Eestist. Hetkel ei oska täpselt öelda, millal uus album ilmavalgust näeb, kuid tulemata kindlasti ei jää,” räägib hetkel pigem pesapunumisega ametis olev kaunitar Marit Mittal Ohmygossip.ee’le.

Marit Mittal, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
2013 Aasta oli minu jaoks üsna rahulik aasta. Tippsündmuseks võiksin välja tuua tutvumise oma imelise elukaaslasega ning uue koduse atmosääri loomise ning teiseks suvise perekondliku reisi Euroopas, mis andis väga palju uut energiat edasiminekuks.

Kas olete salvestanud ka uusi laule ning ehk on loota uut plaatigi?

Muusika on minu elus momendil jäänud veidi tahaplaanile seoses minu produtsendi eemalviibimisega Eestist. Hetkel ei oska täpselt öelda, millal uus album ilmavalgust näeb, kuid tulemata kindlasti ei jää!

Milline on teie lemmikvärv ning kas riietate ennast ka vastavalt sellele?

Mul ühte kindlat lemmikut ei olegi. Elu on näidanud, et minu riietumist iseloomustab kõige paremini klassika aga pruunid ja beežid toonid on mulle alati kuidagi südamelähedased olnud. Loomulikult riietan end vastavalt, sest meelepärased värvid loovad meie enda energiat ja ümbritsevat maailma.

Milline on teie lemmiktoit ning ehk on teil anda ka mõne hea toidu valmistamise retsept?
Tühi kõht on kõige parem kokk! Kõige parem retsept toidu valmistamiseks on teha see armastusega.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ning käesoleva aasta esimeseks pooleks?

Rääkides plaanidest siis ma pigem eelistan neid mitte teha, sest mulle näib see mõttetu energiakuluna. Võtan praegu rahulikult ja lähen lihtsalt vooluga kaasa, sest plaanid tekivad niikuinii alati iseenesest. Lähemal ajal tahaks autojuhilubade omanikuks saada.

Millal teid kuskil esinemas võiks näha?

Lähemal ajal peab küll kannatust varuma aga täpsemalt jään vastuse võlgu hetkel.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Armastus teeb imesid!

marit mittal risto hännikäinen