“Olen 100% Victoria Secret´i fänn! No mulle meeldib kogu nende toodang, teised firmad võivad olla, aga teistest ma sellisesse vaimustusse ei satu,” avaldab Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le oma pesulemmiku.

“Pesu ostan enamasti reisidel olles. Ühekaupa ma pesu tavaliselt ei osta. Viimasel Ameerika reisil ostsin suure hunniku pesu kokku, nii et varud on olemas (naerdes- toim.). Üldse meeldib mulle reisidel olles rohkem shopata kui Eestis olles. Valik on laialdasem ning shoppamine kuidagi rahulikum,” räägib Kristiina Ohmygossip.ee’le.

Kas glamuuritar on ka interneti vahendusel pesu soetanud? “Ei… Oot, tegelikult ostsin korra tõesti ühe seksika lühikese öösärgikese.”

Kaunist pesust peab 7-aastase poja ema aga olulisemaks kaunist välimust. “Hahaa, seksikas pesu on seksikas! Tegelikult on nii, et keha peab seksikas olema. Seksika inimese seljas on iga pesu seksikas! Samuti oleneb seksikus tujust. Mõnikord võivad seksikad olla bokserid, teinekord pits- või siidpüksikud. Üldiselt ikkagi sits-pits,” ütleb Kristiina ning avaldab ka lemmikvärvid:  “Mulle meeldib väga must ning roosa pesu, samuti kirju. Lemmik on roosa ja helerohelise kooslus!”

Uurisime ka, kas pesu valikul võiks lähtuda mugavusest või pigem seksikusest? “Tõenäolislt pigem seksikusest. Sportilikule pesule eelistan kindlasti pitspesu,” leiab Kristiina ning avaldab ka hinnavahemiku, millest odavamat või kallimat pesu ta ei ostaks.  “Tavaliselt alla 50.- euro pesukomplekti ei leia. Hinna järgi ei vali aga tõenäoliselt üle 200.- euro ma pesu eest välja ei käiks.”