“Ma ei ole kunagi maal elanud ja kahtlemata on linnas mugavam, sest kõik on käe-jala juures ning valikuvõimalus on suurem. Viimasel ajal aga on tekkinud mõtted maalapikesest, kus kasvatada ise oma toitu,” räägib lauljanna Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le.

“Mida rohkem aeg edasi, seda rohkem läheb hinda puhas õhk, puhas vesi, puhas toit ja puhas loodus. Inimesed on eemaldunud väga palju loodusest ja elavad loodusega ebakõlas, seepärast ka palju kannatusi,” räägib Airi, et ka tema mõtted suunduvad vaiselt rahuliku ja tervisliku elustiili poole.

Kuna praegu Airi endale veel ise aiasaadusi ei kasvata, uurime, milline on tema menüü ning mida ebatervislikuks peab. “Erinevad toidud ja nende kogused mõjuvad erinevalt erinevatele inimestele. Igaüks on individuaalne ja peaks eelkõige õppima kuulama ja tundma omaenda keha. Mul endal on nõrkus šokolaadi vastu, kuigi suhkur on äärmiselt kahjulik. Üldiselt väldin jahutooteid, rasvu ja kõike seda, mis on vägivallaga võetud.”

 

Loe ka:
Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Meid mõjutavad palju meie eelmised elud

“Ma usun karmaseadusesse ja sellesse, et me kõik oleme hinged erinevates kehades, mille me saame vastavalt oma karmilistele tegudele. Seega, meid mõjutavad palju meie eelmised elud ja sellest lähtuvalt tehakse valikuid ka selles elus. Minul ei ole õigust isiklikult kellegi abielu üle otsustada või kohut mõista, kui inimesed on ise nii valinud ja see neid õnnelikuks teeb,” võtab geide kooselu teema kokku Airi Vipulkumar Kansar.

Airi Vipulkumar Kansar Ohmygossip.ee’le: Ma pole alimente saanud oma vanema poisi jaoks juba 3,5 aastat
Tuntud laulja Airi Vipulkumar Kansar on tubli kolme poja ema. Uurisime hakkajalt naiselt, millistes seadustes tema muudatusi teeks. Airi rääkis Ohmygossip.ee’le, et tema muudaks miinimumpalga alammäära, tõstaks lastetoetust ning  lööks korra majja alimentide osas.