“Jälgin väga, mida suhu pistan ja üritan oma toiduvaliku hoida nii loodusliku ja tervislikuna kui võimalik,” räägib särtsakas, ambitsioonikas ning tervislikkust hindav Los Angeleses elav reporter Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

“Siin on palju n-ö töödeldud ja geneetiliselt muundatud toitu, mis pole isegi mitte õige maitsega. Toidu kvaliteet on minu jaoks väga tähtis,” tunnistab Carola, et elab põhimõttel “terves kehas terve vaim”. “Oma autosse sa ei paneks ebakvaliteetset kütust, kui sa tahad sellega kaugele jõuda. Sama on kehaga — et see kaua ja hästi säiliks, tuleb seda toita kvaliteetse toiduga. Kui oskad hästi majandada, siis näed, et tervislikult toituda on võimalik ka väikese eelarvega.”

Foto: Carola Madis
Carola Madis

“Eestist eemal olles tunnen puudust Eesti leivast, eriti Leiburi rukkipalast, marineeritud seentest ja teistest Eesti maitsetest, mida siin eriti kuskilt ei leia. Vene poodidest saab Leedu kohukesi jne aga päris kõike siiski siit ei saa. Siin naudin enim tervislikku toitu, kale salatit, mereande jne. Valik on suur aga samas midagi väga spetsiifilist siin vist ei ole, enamus on ikkagi rahvusvaheliselt tuntud toidud.”

Carola armastab ka tervislikke smoothisid, mida ta valmistab ise. “Smootisid joon palju ja pigem teen neid ise — siis tean paremini, mis seal sees on ja kui palju. Tavaliselt teen mandlipiimaga, pool puuviljad ja marjad ja pool roheline salatiline.”

Vaata ka:
Carola Madis Ohmygossip.ee’le: Pole maailmas ühtegi inimest kellel poleks mingeid raskusi
“Vanasti arvasin, et tahan olla üks nendest keda inimesed mäletavad ka pärast seda, kui ma ammu juba läinud olen aga nüüd mõtlen – miks? Miks mul seda vaja on? Elu on lühike ja nii palju on õppida. Pigem kasutan seda aega, et saada palju kogemusi ja elamusi ja nautida iga hetke siin imekaunil planeedil,” räägib Los Angeleses resideeruv särtsakas, töökas ja loodust hindav Carola Madis Ohmygossip.ee’le.

“Uudishimu nurk”: Külaliseks Carola Madis!
Tänaseks külaliseks ja uudishimu jahutajaks on kaunis  Carola Madis. Carola tegi agaralt intervjuusid Kanal2 “Reporterile”, Raadio 2-le ning osales tõsieluseriaalis “Nädal aega ilma”. Samuti on Carola kaunistanud Eesti Playboy’d. Los Angeleses resideeruv reporterineiu Carola Madise elukaaslaseks on Printz Board, kes on bändi Black Eyed Peas klahvpilli- ja trompetimängija, muusikaline direktor ja produtsent. Nüüd aga uudishimu rahuldama…