Kristel Aaslaid on tõusnud Eesti meelelahutusmaastikule peadpööritava kiirusega. Padjaklubi kaunitar ei jäta külmaks ei suuri ega väikseid fänne. TV3 on välja toonud 5 põnevat fakti, mida sa Kristelist teada võiks.

1. “Olen tegelenud pea 12 aastat tantsimisega Semiir tantsukoolis Saaremaal, kus olin lisaks põhigrupi tantsijakohale ka treener. 2006 aastal Saksamaal Bremenis toimunud International Dance Organization poolt korraldatud Maailmameistrivõistlustel tõime ühes kategoorias koju esikoha. Semiiriga koos oleme palju võistelnud ja ka Euroopa meistritiitli võitnud.”

2. “Mulle meeldib laulda. Keskkooli ajal käisin huviringis Inspira, Laine Lehto käe all laulu õppimas ning tänu sellele võitsin Üleriigilise Solistide konkursil Grand Prix 2009 aastal. Samal aastal võtsin osa ka rahvusvahelisest “Tähtede Laul” konkursist ning võitsin esikoha vanemas vanuseastmes.”

3. “Igapäevaselt tegutsen aktiivselt kahes bändis – rokibänd Sierra Black ja elektroonilise muusika punt Avoid Dave.”

4. “Olen aktiivne laulukirjutaja. Põhiliselt kirjutan lugusid bändile Sierra Blacki, kus ka laulan, kuid minu lüürikat kasutavad ka muud eesti artistid. Tuntuim neist on Rosanna Lintsi eurolugu “Follow Me”, mille kaasautor olen.”

5. “Mu lemmiktoit on pitsa! Mulle meeldib selle tegemine, taigna valmistamisest söömiseni välja :)”

6. “Enamasti olen terve elu maalaps olnud, mistõttu ei kohku töö ees – hetkelgi käib käsil aktiivselt stuudio ehitus, kus olen juba müürimisel ja põranda prusside panekul kätt saanud harjutada.”