“Suvel on nii palju muudki teha, et toidu valmistamise ja isegi selle peale mõtlemisele eriti aega ei jää… Aga jook??? Ei tahaks ostest reklaami teha kuid külm A’le Coq’i kali on parim,” räägib Rein T. Rebane Ohmygossip.ee’le.

Rein T. Rebane, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Olles pidavalt esinemas ja laval — juhtub ka pidevalt midagi, mis alguses võib küll juhtme kokku ajada aga hiljem tundub siiski väga naljakana.

Millised plaanid on teil suveks?
Kevadel sai loodud VINYL TEAM, mis mängib retrodiscot otse vinüülplaatidelt, suvel on plaanis võimalikult palju DJ’na üles astuda ja ka Inglitolmul on esinemisi päris palju.

Kas olete ka uusi laule salvestanud?
Orkester 4 Tankisti & Rebane avaldas üle kahe aasta uue singli “Moosivaras”. Lugu oli mõeldud Eesti Laul 2014 konkursile aga loomulikult sõnade tõttu jäi välja. Uuesti salvestatuna ja mixituna sobib see eriti hästi tänapäeva Eesti poliitikat iseloomustama.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?
Teha palju tööd ja olla võimalikult palju Eesti erinevates paikades laval.

Ehk on teil anda ka üks hea suvise söögi ja joogi retsept?

Suvel on nii palju muudki teha, et toidu valmistamise ja isegi selle peale mõtlemisele eriti aega ei jää… Aga jook??? Ei tahaks ostest reklaami teha kuid külm A’le Coq’i kali on parim.

Rein T. Rebane

Vaata ka:
Muusik Rein T. Rebane: Milleks peaksid kaks samasoolist inimest abielluma – tegu on ju siiski seksuaalse hälbega
“No see, mida igaüks oma magamistoa seintevahel teeb on tõesti tema enda asi  aga milleks peaksid kaks samasoolist inimest abielluma – tegu on ju siiski seksuaalse hälbega… Siis võiks näiteks seadustada ka polügaamia, mis vahet seal enam on või hoopiski zoofiilia. Jätaks abielu siiski mehe ja naise vahele. Kooselu vorme on teisigi,” räägib kitarrist ja muusik Rein T. Rebane Ohmygossip.ee’le.

Muusik Rein T. Rebane Ohmygossip.ee’le: Kui Siim Susiga raamatu kirjutaksin ei jääks see Mihkel Raua omale alla

Muusik Rein T. Rebane meenutab, et tema elus pole vist eales nii palju nalja saanud kui Raadia 2’es töötamise ajal. “Nalja vist pole kunagi niipalju saanud kui toona. Kui kunagi rohkem aega, võime Susiga sellest raamatu kirjutada. Ei usu, et toonase kollegi Mihkel Raua omale alla jääb,” räägib Rein T. Rebane Ohmygossip.ee’le.