OHMYGOSSIP — Psühholoogia- ja seksuoloogiaterapeut Maaret Kallio ütleb, et kohtus oma praeguse mehega sõprade pool peol. “Ensitreffit altarilla” terapeudil on suhete osas omad taluvuspiirid, mida peab oluliseks kooselu toimimisel, vahendab Ilta-Sanomat.

“Ensitreffit altrarilla” ehk “Esimene kohtumine altari ees” (sama süžeega sari nagu Eestis jooksev “Abielus esimesest silmapilgust”- toim.) sarjas tuntuks saanud psühholoogia- ja seksuoloogiaterapeut Maaret Kallio on õppinud enamikke suhtes vajaminevaid oskusi oma mehega. 38-aastane Maaret on olnud oma mehega abielus juba 12 aastat ja neil on kaks last.

Maaret on telesarjas jaganud palju õpetlikke nõuandeid, millest ise ta alati kinni ei pea.

“Oma suhte puhul olen õppinud põhjendamise oskust. Suhetes ei pea olema täiuslik. Kui suhe on hea, elab see üle palju raskeid aegu.”

“Ise ma ei oleks suhtes iga hinna eest. Oma abielu puhul tõesti soovin, et oleme koos ka vanuritena. See on võib-olla jäik mõte, aga soovin, et oleksime alati koos, juhtugu, mis tahes.”

Maareti meelest oleks truudusetust kõige raskem käsitleda, aga teisest küljest mitte kõige hullem, mis suhtes juhtuda saab.

“See, mida ma mehele kunagi andestada ei suudaks, on ükskõiksus. Ma ei kannataks seda välja, kui teine osapool ei tunneks rumalasti käitumise eest end süüdi. Või näiteks, kui teine osapool ei pingutaks suhte päästmise nimel üldse. Kaaslase külm hoiak on kõige halvim asi, mida oskaksin ette kujutada. Isegi viha tunnet oleks lihtsam käsitleda, kui tõrjuvat ükskõiksust,” kirjeldab naine oma isiklikku arvamust.

 

Loe lisaks:

Soome telesarja “Ensitreffit alttarilla” peigmees loobus sõrmusest ja läks Venemaale
OHMYGOSSIP — “Ensitreffit alttarilla” ehk “Esimene kohtumine altari ees” (sama süžeega sari nagu Eestis jooksev “Abielus esimesest silmapilgust”- toim.) Soome sarjas Mariga kokku pandud Jouni läks Venemaale tööreisile ja võttis sõrmuse sõrmest.